Vi havde sex for første gang, og min partner blødte

Af Dreng på 15 år

Hejsa. Jeg skriver på vegne af mig og min partner. Vi havde "sex" for første gang, for omkring en uge siden. det skal nævnes at vi begge er "jomfruer". Vi havde lyst til at prøve at have sex og det besluttede vi os for at prøve. Vi finder en start position. Jeg får min penis ind i hende og kan få den ind og ud 2 gange. Før vi stoppede da hun begyndte at bløde. Vi checkede om det var hendes menstruation da hun er på p-piller. Det var det dog ikke tydede det til da blødningen var minimal og meget lyst og hurtigt væk. Vi har tænkt os at prøve igen, men itvivl om at hvis hun begynder at bløde igen. Hvad vi skal gøre ved det. Er det okay at forsætte under blødning? håber der kommer et godt svar. har ikke haft mulighed for at finde noget god information ud over det er normalt første gang :)


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål 

Nogle piger har en slimhinde som dækker skeden. Når man har sex for første gang, kan der komme rifter på slimhinden, og derfor kan man bløde en smule. Det er muligt, at det er tilfældet hos din partner, og det er der ikke noget farligt ved. I kan godt prøve at have sex i skeden igen og fortsætte under blødningen, så længe det ikke gør ondt på hende.
 
Hvis hun har smerter under sex, kan det være et tegn på, at hun ikke er blevet våd nok. Hvis man ikke bliver våd, er der større risiko for, at man får små rifter og blødninger i skeden. Hvis det er tilfældet, kan I prøve at have mere forspil i form af kys, kram og berøringer.
 
Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål, ellers kan du ringe eller chatte med os på alle hverdage mellem kl. 15-19. Telefonnummeret er 70202266

Hilsen privatsnak, XX134
 
Hvad synes du?

Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter! Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.

 
Gå tilbage til brevkasse