Hvorfor rører piger ved deres bryster?

Af Dreng på 15 år

Jeg har ikke været rigtig i seng med en pige endnu, altså samleje. Men jeg har prøvet at give finger eller slikke nogen forskellige piger. Der synes jeg det er svært at koncentrere sig om andet end det der forneden. Men der har jeg så lagt mærker til at pigerne selv betjener deres bryster, altså selv rører ved dem eller ælter dem. Jeg har ikke rigtig turde spørge dem men har piger virklig så meget følesle i brysterne og hvordan kan det være? De sidder jo ret langt fra kønsdelene. Kan godt være det er et dumt spørsmål men det har bare undret mig.


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål,

Brystvorterne og brysterne er erogene zoner, og det er derfor mange piger godt kan lide at blive rørt eller røre deres bryster.

Erogene zoner er områder på kroppen, hvor huden er særlig rig på nerveneder. Drenge og pigers ydre kønsorganer er eksempler på erogene zoner, men også mellemkødet, som er området mellem kønsorganerne og endetarmsåbningen, kan være en erogen zone.

Hvis en erogen zone røres, kan det føles som en kilden, men man kan også blive direkte liderlig af det. Mange tænker kun på kønsdele, når de tænker på erogene zoner, men fx. er tindingerne, armhulerne, brysterne, halsen og kinderne også følsomme og det kan give lystfølelse, hvis man kæler for dem i forbindelse med sex.

Erogene zoner kan sidde helt forskellige steder fra person til person. Der kan være stor forskel på, hvor vi hver især synes, det er dejligt at blive kærtegnet, og hele kroppen kan i princippet være én stor erogen zone.

Vi håber at det var svar på dit spørgsmål. Hvis ikke, så kan du skrive ind igen. Du kan også chatte med os eller ringe på 70 20 22 81 alle hverdage mellem kl. 15-19. XX105

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!

Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse