Jeg er flov

Af Dreng på 14 år

Jeg har fået en virkelig sød kæreste og hun er så god for mig. Hun er kun 13 men faktisk mere moden end mig på mange ting. Vi var så sammen på hendes værelse. Vi lå i ske og så serie og hun lå med ryggen ind mod mig. Jeg nussede hende på ryggen og kom ned til hnedes bukser. Hun havde løse bukser og sagde jeg da godt måtte nusse længere nede så jeg stak hånde ned bagtil til numsen. Det var første gang jeg rørte ved en pigenumse og jeg var helt oppe og køre. Nogen af mine kammerater har snakket om at gi finger. Jeg var usikker på det men men fandt et hul og stak fingeren lidt op. Det var godt nok snævert men min kæreste stønnede. Men så kune vi høre hendes mor komme hjem og min kærestre sagde øv og for fanden og vi skyndte os og rejse os op og hun fik orden i tøjet og vi satte os i hver ende af sengen inden hendes mor kom ind og sagde hej. Da jeg skulle gå varmin kæreste med ude og sige farvel og hun hviskede til mig at det var dejligt nok men at til en anden gang skulle jeg bare lige vide det var hendes røv jeg havde været i. Jeg er simpelthen så flov. Jeg har åbenbart overhodet ikke hørt efter i biologi eller uge 6 eller noget og jeg er bare så pinlig. Jeg synes bare aldrig jeg vil kunne se hende i øjnene igen. Hvad gør jeg?


Svar
Hej og tusinde tak for dit spørgsmål!

Hvor er det dejligt at du har fået en sød kæreste, og at I er begyndt at udforske hinanden. 
Nu har du muligvis set din kæreste i øjnene igen siden du skrev til os. Det håber vi i hvert fald. Du skal nu bare vide at det er helt normalt, at det i starten kan være svært at finde skedeåbningen, og hvis man aldrig har haft en finger derop før, eller set en piges underliv helt tæt på, så skal man lige lære hvordan hun ser ud. Hvor klitoris er,  samt kønslæberne og skedeåbningen. Skeden er som regel mere fugtig og blød indeni end numsehullet. Hvis du skal give hende finger igen, så kan du næste gang med fordel gøre det forfra, og måske spørge hende om du må udforske lidt, og hvordan hun godt kan lide at blive rørt. 
Mange mennesker kan faktisk godt lide at få en finger i numsen engang imellem. Det er nemlig lige som kønsorganerne et utrolig følsomt sted på kroppen, men selvfølgelig skal man altid tjekke ind med den anden om det er noget de kan lide. I dette tilfælde var det jo ikke med vilje at det skete, og din kæreste stønnede imens, og gav efterfølgende udtryk for at det havde været dejligt.  

Det er vigtigt at du husker på at det var første gang du gav finger, og at din kæreste og dig begge er uerfarne. Så giv hinanden tid til at udforske jeres kroppe sammen, og find ud af hvad i hver især godt kan lide. Rom blev ikke bygget på en dag. 

Vi håber at du kunne bruge svaret, hvis ikke er du mere end velkommen til at skrive igen. Du kan også altid finde os på vores chat eller telefonrådgivning på alle hverdage ml. 15 og 19. Vores telefonnummer er 70 20 22 81

Venlig hilsen Privatsnak
xx132
Gå tilbage til brevkasse