Barbering af røven

Af Pige på 15 år

hej, jeg er pige på 15 år. jeg ved ikke hvordan man shaver røven, jeg har ikk prøvet der før. det skal også snart gøres da mine hår i røven er ved at være så lange at de krøller. hvordan gør jeg?


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål

Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at det er helt op til dig selv, om du har lyst til at barbere dig - selvom de er lange, er der mange, der beholder dem. Der er absolut intet forkert eller ulækkert i at have kønsbehåring. Det kan du læse mere om her.

Hvis du gerne vil barbere dine hår i røven, findes der mange forskellige metoder, som du kan bruge. 

Vi har lavet seks trin, som kan hjælpe dig med at få et godt resultat. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvordan tæt og effektiv en intimbarbering neder med at være.  
1. Barberbladet - brug helst et nyt barberblad, så det er rent og skarpt, ikke noget med forældrenes gamle, halvrustne skraber.
Et nyt barberblad fjerner hårene nemmere end et gammelt, og du undgår bakterier, der nemt kan sætte sig i et gammelt blad.
 2. Første blødgøring - blødgøring af huden før barbering er vigtigt for, at huden tager mindst skade.
Nogle blødgør huden i varmt vand før barberingen.
Andre har opdaget, at deres hud reagerer dårligt på de bakterier, der altid er i varmt vand, så de bruger ikke vand som blødgører, men barberskum, gelé eller almindelig shampoo.
Andre har så fundet ud af, at deres hud i skridtet ikke kan tåle barberskum, gelé og shampoo, men bruger andre muligheder.
Det vigtige er, at du finder ud af, hvad din hud kan tåle, da hud er forskellig fra person til person.
 3. Første barbering - for at undgå de fleste af de røde knopper (indgroede hår), så skal du først barbere MED hårene.
Prøv at undgå at barbere mange gange på samme stykke hud, fordi du skraber tynd hud af hver gang
Undgå også at skraberen glider hen over huden - for meget af dette kan give svie og irritation.
Vil du barbere kønslæber eller testikler, skal du hive ud i dem, så huden strammes - ellers kan det være umuligt at barbere.
Husk at være forsigtig: Huden omkring anus (endetarmsåbningen) er som sagt meget følsom, og du kan risikere at skære dig, hvis du skynder dig.
Brug kun rolige bevægelser.
 4. Anden blødgøring - blødgør igen huden med den metode, som er bedst for din hud.
 5. Anden barbering - barbér dig nu MOD hårene.
Prøv også her at undgå at barbere mange gange på samme stykke hud.
Det kan give blødning.
 6. Efterbehandling - det er vigtigt for at undgå svie og irritationer.
Nogle foretrækker at efterbehandle med talkum, andre bruger mandelolie, aloe vera, teatree-oil eller andet.
Der er mange forskellige muligheder, men fordi huden i skridtet er så følsom, kan vi ikke anbefale en metode over en anden, da det i høj grad er et spørgsmål om, hvad DIN hud kan tåle.
Du må prøve dig frem til du finder en metode, der passer dig og din hud.
 
 Bivirkninger
Der kan være nogle bivirkninger ved barbering af kønsbehåring.
Det er forskelligt, hvem som oplever bivirkninger eller hvor irriterende bivirkningerne kan være, men de kan ofte ikke helt undgås.
Du kan opleve, at det klør, når hårene vokser ud igen, og hvis du barberer dig tit, kan du få flere irritationer.
Du kan opleve indgorede hår, hvor håret ikke vokser ud af hårsækken med gor inden i den - den kan føre til betændelse i hårsækken.

Vi håber, du kunne bruge svaret. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os igen på chat eller ved at ringe. Vores telefonnummer er 70 20 22 66 og vi har åbent alle hverdage mellem 15 og 19. 

Med venlig hilsen
Privatsnak, xx139

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse