Sex og onani under testikelbetændelse

Af Dreng på 17 år

Hej Jeg har en partner og vi vil rigtig gerne dyrke sex sammen, men vi står med et problem. Jeg har fået testikelbetændelse må man stadig dyrke sex hvis man bruger kondom, og hvad hvis man udbytter onani, forværre det då betændelsen?


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål

Retningslinjerne ift. testikelbetændelse er at holde dig i ro, indtil infektionen er behandlet. Og altså derfor ikke have sex (hverken med eller uden kondom) eller onanere, indtil din behandling er overstået. Du skal bruge kondom i en uge efter endt behandling, hvis du vil have sex lige efter at behandlingen er overstået.

Hvis du stadig oplever ømhed efterfølgende (hvilket godt kan ske, men ikke er farligt), er det en god idé at vente både med onani og sex, for en hurtigere helingsproces. Ellers er det bare at prøve dig frem, så snart din behandling er overstået. Hvis du oplever, at dine smerter forbliver eller forværres, er det en god idé at kontakte din læge.

Vi håber, du kunne bruge svaret. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os igen på chat eller ved at ringe. Vores telefonnummer er 70 20 22 66 og vi har åbent alle hverdage mellem 15 og 19. 

Med venlig hilsen
Privatsnak, xx139

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse