Kommer jeg til at udvikle mig som en kvinde?

Af Dreng på 15 år

Jeg har længe haft et problem med størrelsen på mine nipples. Det er meget puffede når der er stuetemparatur eller jeg har det varmt. Når det er koldt bliver de mindre men mega stive. Jeg har gjort lidt research og det skulle hedde gynækomasti, som kommer når man har forhøjet østrogen i kroppen, hvilket ikke er super fedt når man helst vil være en mand med højt testosteronniveau. Det skal siges at jeg heller ikke er trans, så det er ikke fordi at jeg biologisk er pige. Så her er mit spørgsmål: Betyder det at jeg har højt østrogenniveau at jeg aldrig kommer til at få højt testosteron og dermed kommer til at udvikle mig som en kvinde i stedet for en mand?


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål 

Ud fra din beskrivelse, er der ikke nogen grund til at være bekymret. Gynækomasti er en tilstand som forekommer hos mange drenge i puberteten. Tilstanden er ufarlig og ofte går over af sig selv. Du kommer ikke til at udvikle dig som kvinde i stedet for mand, og taget i betragtning af din alder, er der ikke nogen grund til at være bekymret.

Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål, ellers kan du ringe eller chatte med os på alle hverdage mellem kl. 15-19. Telefonnummeret er 70 20 22 81

Hilsen Privatsnak, XX134
 
Hvad synes du?


Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter! Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
Gå tilbage til brevkasse