Intimbarbering

Af Pige på 14 år

Jeg vil gerne barbare med for neden fon jeg syntes det er ubehageligt. Jeg tror jeg har meget sart og følsom hud. Hvad skal jeg gøre?


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål.

​Der kan være mange gode grunde til at vælge at barbere sig, og der kan være lige så mange grunde til, at du vælger ikke at barbere dig. Det er din krop, så du bestemmer, hvad du vil gøre.

Hvis du har lyst til at intimbarbere dig, kan du bruge barbergel/barberskum til intimbarbering. Det kan hjælpe lidt mod følsom/sart hud. Det kan også være en idé at bruge plejende produkter bagefter man har barberet sig. Det kan man købe i Matas eller på apoteket. Intimbarbering kan godt gøre huden lidt rød/generet. Derfor er det vigtigt, at man er forsigtig når man barberer sig. Du kan læse mere om intimbarbering her, hvor du også kan finde en guide og gode råd til, hvordan man kan gøre det. 

Vi håber, at du har fået svar på dit spørgsmål. Ellers er du altid velkommen til at skrive/ringe herind igen. Vores telefon nr. er 70 20 22 66. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 15 og 19.

Hilsen Sexlinien
xx133

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
 


 
Gå tilbage til brevkasse