Jeg er bange for, at min kæreste tænder på andre

Af Pige på 15 år

Hej jeg er en pige på 15, Jeg er kommet i tvivl om min kæreste virkelig kan lide mig, han er17 og jeg ved at han er biseksuel. Jeg bliver nogle gange i tvivl, om han kan lide mig, og om han tænder på andre Drenge og ik mig. Jeg hved at han tænder på min fisse og bryster men en veltrænet mandekrop siger han heller ikke nej til. Så skal jeg slå op, eller skal jeg virkelig gøre mig umage når vi knepper, og vise han at jeg er the ONE!!!!!!!


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål 

Rigtig mange kan genkende følelsen af at være bekymret om hvorvidt ens kæreste tænder på andre. Det er gældende uanset om man er heteroseksuel, biseksuel eller noget helt tredje eller fjerde. Det kan være en god idé at spørge dig selv hvorfor du pludselig har fået en idé om, at han ikke længere kan lide dig. Har han sagt/gjort noget der får dig til at føle sådan, eller er der måske en dybere grund inden i dig til, at du pludselig ikke føler dig god nok? Måske kan du også reflektere over om du ville have de samme bekymringer, hvis din kæreste ikke var biseksuel. Man er jo ikke mindre loyal bare fordi man tilfældigvis tænder på flere køn.

Desuden kan man reflektere lidt over det med at tænde på andre, mens man  er i et forhold, for det er jo svært at styre hvad eller hvem man tænder på. Rigtig mange oplever nogle gange at tænde lidt på andre, når de er i forhold. Det er helt normalt og betyder ikke, at man tænder mindre på sin partner. Tværtimod har man jo typisk en dybere relation med sin kæreste, som gør, at man tit tænder ekstra meget på sin kæreste.

Det er vigtigt at huske, at din kæreste er sammen med dig af en grund. Garanteret fordi han synes, du er smadder dejlig. Det kan være lidt af et skråplan at bruge sex som en måde at "overtale" din kæreste til, at du er den rigtige for ham. Så er sex ikke længere noget du/I gør for nydelses skyld - og det skal det jo helst være. Vores bedste råd er at snakke åbent med din kæreste og fortælle ham om, at du føler dig usikker. Det kan være en svær samtale at åbne op for, men måske en I kommer tættere ud af sammen. 

Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål, ellers kan du ringe eller chatte med os på alle hverdage mellem kl. 15-19. Telefonnummeret er 70202266
Mvh Privatsnak, Xx130 

Hvad synes du?
Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter!
Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her.
  

 
Gå tilbage til brevkasse