Sex med min veninde?

Af Pige på 14 år

Mig og en veninde er kommet til at få føleser for hinanden. Det er i alt fald rart at kysse hinanden. Vi begynder så småt at tænke på at være sammen men ved ikke så meget om det. Når man ser film hvor piger er sammen går de altid ned på hinanden. Og når drengene fx ser to piger der krammer siger de også gerne, hvad, skal I så hjem og slikke? Altså alle forbinder piger der er sammen med at slikke. Er det den helt almindelige måde at gøre det på eller findes der også andre måder for piger? Altså ikke fordi vi har noget imod det, tænker vi. Bare for at vide det.


Svar
Hej med jer og tak for jeres spørgsmål.

Dejligt at I skriver og er nysgerrige på at høre, hvilke måder piger/personer med en vulva kan have sex med hinanden, hvis det er noget I har lyst til.
Der er rigtig mange andre måder for to piger/personer med en vulva at have sex på udover oralsex. Ligesom med sex mellem kvinder og mænd handler sex om at stimulere hinanden seksuelt. Det kan man gøre på mange måder: Man kan have håndsex, hvor man rør ved hinandens fisser og måske i særdeleshed kæler for kønslæberne og klitoris. Man kan også gnide sig mod hinanden i en stilling, hvor man mærker nydelse. Det kan man for eksempel gøre ved at krydse benene ind imellem den andens ben, så man laver en form for saks. Her kan man gnide frem og tilbage. Det kan være en sjov leg at eksperimentere med stillinger, som føles rare, og hvor man begge opnår en form for nydelse. Derudover kan man introducere sexlegetøj i sengen. Det kan for eksempel være en dildo eller en vibrator, som man stimulerer sin partner eller sig selv med. Derudover kan man også bruge almindelige hverdagsting som en silketørklæde, en fjer eller andre ting, som man blidt stryge den andens krop eller kønsdele med.

Til sidst er det et godt tip at udvide begrebet om sex lidt, så det ikke kun behøver at handle om fissen. Vi har nemlig alle mange erogene zoner på vores kroppe, som man kan røre ved, pirre og lege med. Det kan for eksempel være bryster, brystvorter, inderlår, baller, hals, nakke, ører, lyske osv. Måske kunne det være fedt, at begynde med at udforske hinandens kroppe lidt, og finde ud af, hvilke steder der er særligt følsomme, og hvordan det føles godt at blive rørt der? For det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der for jer føles dejligt at gøre sammen seksuelt.

Vi håber, at vores svar har givet jer nye perspektiver på dit spørgsmål. Hvis ikke, er I velkommen til at kontakte os igen, enten på chat eller over telefon til en yderligere snak om jeres spørgsmål. Vi kan kontaktes på 70 20 22 66 hverdage mellem kl. 15.00 og 19.00. 

Hilsen Privatsnak, xx133

Hvad synes du?

Vi vil rigtig gerne vide, hvad du synes om at få svaret og hvordan du synes om at bruge brevkassen – OG du får chancen for at vinde to biografbilletter! Du kan fortælle os din mening ved at besvare et kort spørgeskema her. Det kan besvares på cirka fem minutter. Du kan læse mere om evalueringen af brevkassen her
Gå tilbage til brevkasse