Isterning op i fissen

Af Pige på 17 år

Hej Her for tiden har mig og min kæreste eksperimenteret lidt med isterninger, alså såden kørt dem rundt uden på kroppen. Min kæreste synes dog det kunne være ret frækt hvis han fik lov til og putte dem op i mig (fissen og numsen). Så mit sprøgsmål er bare om man gerne må det? Og om der kan ske noget ved det?


Svar
Hej, 

Det lyder som om, at du og din kæreste har fundet en rigtig dejlig måde at have sex på. Der er mange, der godt kan lide at have sex, hvor man leger med forskellige temperaturer. Det kunne også være at have lagt en glidecreme i køleskabet, så den er helt kold, når man bruger den. I forhold til dit spørgsmål - hvorvidt I kan putte en isterning op i din fisse eller numsen. Isterninger består af 100% vand, så de indeholder ikke noget skadeligt, og derfor kan I godt putte den op. I bør dog være opmærksomme på, at isterningen ikke har skarpe kanter eller på anden måde har en form som er ubehagelig, da den jo ikke smelter i samme sekund, den kommer op.  

Vi håber, at du fik svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontake os på chat eller telefon 70 20 22 66. Vi har åbent alle hverdage mellem klokken 15 og 19. 

Mange hilsner, 
Privatsnak, xx125
Gå tilbage til brevkasse