Tips til onani

Af Pige på 11 år

Hej. Jeg Onaner allerede og vil faktiske godt begynd og tage et skridt op men ved ikke hvem/hvad jeg skal gøre det med. Min forældre er ikke glad for ting som det iden man er 18. Jeg ved jeg godt må have sex med en på min Aller men kan ikke gøre det pg af min forældre og er nok heller ik helt der. Tak på forhånd :)


Svar
Hej, og tak for dit spørgsmål

Du kan sagtens have lyst til at onanere og udforske det, uden at have lyst til sex. Der er mange måder at udforske onani (man kan også kalde onani for at have sex med dig selv) – f.eks. kan du onanere ved at berøre dig selv inde i skeden, eller kæle for alt det, man kan se uden på den: Selve skedeindgange, kønslæberne og klitoris. Men du kan også røre ved dit mellemkød, bryster og brystvorter, inderlår, mave, baller, og endetarmsåbning, når du onanerer. Du kan eksempelvis kærtegne din klitoris, ved at køre et par fugtige fingre op og ned, fra side til side, eller lade et par fingre cirkle rundt om klitoris. Hvor hårdt/blødt eller hurtigt/langsomt du har lyst til at berøre din klitoris, er selvfølgelig også helt op til dig, mange varierer i tempo. Nogle fører også en finger, eller andre genstande ind i skeden, mens de onanerer på klitoris. Prøv eventuelt med en finger først og eksperimenter med genstande, hvis du får lyst.
Du kan også kærtegne, gnide eller presse på dine kønsorganer, mens du enten står op, sidder eller ligger ned. Mange er her glade for f.eks. at bruge deres dyne eller en tændt bruser i badet.

Hvis du har lyst til at læse mere, har vi skrevet mere her og her.

Vi håber, du kunne bruge svaret. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os igen på chat eller ved at ringe. Vores telefonnummer er 70 20 22 66 og vi har åbent alle hverdage mellem 15 og 19. 

Med venlig hilsen
Privatsnak, xx139
Gå tilbage til brevkasse