Tænder ikke længere på min kæreste

Af Pige på 21 år

Hej Privatssnak Jeg har fået en kæreste og det er mega dejligt. Vi har haft sex et par gange, men det er som om at jeg efterhånden/pt. ikke rigtig tænder på ham. Jeg bliver ikke rigtigt liderlig når vi lægger op til det. Det er mega irriterende for det var nu så dejligt at have sex med ham, men det er som om at der er noget, som jeg ikke lige ved hvad et. Hvad kan det være? Jeg håber det er hjælp at hente.


Svar
Hej med dig.

Fedt, at du synes, det er dejligt at have fået en kæreste. Vi har svært ved at give dig svaret på, hvorfor du ikke længere tænder på ham eller ikke længere bliver liderlig, når I har sex. Det kan der nemlig være mange årsager til. Har du stadig følelser for ham? Nogle har let ved at have sex uden at der er følelser i, mens det for andre er vigtigt, at følelser og sex "hænger sammen". Hvordan lyder det for dig? Det med ikke at blive liderlig kan også hænge sammen med, om der sker andre ting i livet, der gør at man måske ikke har energi til det eller mentalt er til stede. Det kan også skyldes, hvis man eksempelvis er på bestemt medicin, der kan påvirke sexlysten. 
Vi tænker desuden på, hvordan I mon lægger op til sex og om det kan have noget at gøre med, om du ikke bliver liderlig længere? Og ved du, hvad du tænder på og synes er dejligt? Hvis man kender sig selv godt og ved, hvad man tænder på, kan det være lettere at vise den, men har sex med, hvordan man bliver tændt. Du kan lære dig selv og din krop at kende ved onani. Ved du hvad du tænder på og har du prøvet at onanere?
Det kan også hjælpe at tale sammen om, hvad dig og din kæreste hver især og sammen tænder på og synes er dejligt. Hvis du f.eks. fortæller din kæreste, hvad du tænder på, kan du på den måde "guide" ham, hvilket måske kan hjælpe på din lyst?
Du kan desuden læse mere om seksuel lyst her.

Vi håber, at vores svar har givet dig nye perspektiver på din situation. Ellers er du altid velkommen til at skrive eller ringe herind igen på telefon: 70 20 22 81.
Hilsen Privatsnak.
xx133
Gå tilbage til brevkasse