Tørhed forneden

Af Pige på 14 år

Jeg synes jeg lider en del af tørhed forneden. Min veninde onanerer mig engang imellem når vi sidder og ser en serie eller noget og der må hun tit lige tage tuben med glidecreme og dyppe fingrene fordi jeg er tør. Det virker også fint nok men synes bare det er ærgeligt jeg ikke selv kan produsere smørrelse for måske har man ikke altid glidecreme ved hånden. Kan det blive bedre når jeg blir ældre, det med tørhed?


Svar
Hej og tusinde tak for dit spørgsmål!

De fleste piger/kvinder vil i løbet af livet opleve problemer med tørhed. Det er en myte at man automatisk bliver våd, fordi man bliver liderlig. Lige som at man også godt kan blive våd uden at blive liderlig. Det er ret forskelligt fra pige til pige, hvor våde de plejer at blive, og også hvor hurtigt de bliver våde. Kan det være at du først begynder at blive liderlig når din veninde onanere dig, og ikke inden? For det er de færreste der bare bliver våde, lige så snart de bliver rørt forneden. Ofte skal der kys, berøringer, seksuelle tanker osv til før at det sker, og det kan sagtens tage noget tid. Så det er lidt svært for os at svare på, om det vil blive bedre med alderen, eller om du allerede nu, måske godt kan producere smørelse (skedesekret), men bare skal bruge lidt mere tid. Hvis I bruger god tid på opvarmning, og du føler dig godt liderlig, men ikke oplever at blive våd, så skriv herind igen, og så tager vi den derfra. 

Vi håber at svaret gav mening, hvis ikke så skriv gerne igen, eller ring og/eller chat med vores rådgivningslinie, der har åbent på alle hverdage fra 15-19, på telefonnummer: 70 20 22 81

Bedste hilsner Privatsnak
xx132 

 
Gå tilbage til brevkasse