Jeg kan ikke kommer under sex

Af Pige på 20 år

Jeg kan ikke komme under sex eller når han giver mig finger. Jeg holder den i laaaaang tid og føler jeg er meget tæt på, men det går ikke lang tid, så kan jeg ikke holde spændingen mere og jeg får bare ikke en orgasme. Spænder jeg for meget? det synes jeg ikke. Hvad er der galt? Vil så også lige nævne at vi er hinandens første gange, så vi har begge meget at lære og udforske.


Svar
Hej med dig

Du fortæller ikke, om I kun har penetrationssex (pik/finger-i-skede-sex) eller om I også stimulerer din klitoris. De fleste kvinder har det svært ved at opleve orgasme, hvis de ikke bliver stimuleret på deres klitoris. Kan det være derfor, at du ikke kan få en orgasme under sex med din partner?
Det er vigtigt, at du kan guide din partner med at give dig en orgasme. Du kan prøve at røre ved din klitoris selv og mærke, hvad der føles godt for dig. På den måde kan du bedre fortælle din partner, hvad der føles godt for dig. Du kan læse mere om klitorisorgasme her
 
Vi håber, at du har fået svar på dit spørgsmål. Ellers er du altid velkommen til at skrive/ringe herind igen på tlf. 70 20 22 81. Vi har åbent alle hverdage fra kl.15-19.
Hilsen Privatsnak, xx134 
Gå tilbage til brevkasse