mener ikke vi er lesbiske

Af Pige på 14 år

Hverken min veninde eller mig mener vi er lesbiske på nogen måde overhodet. Men engang imellem når vi er sammen og er alene hjemme så slikker jeg fisse på hende. Min veninde har nogen sexuelle problemer og jeg synes det er rart at hjælpe hende med dem. Jeg kan godt lide at gøre andre glade og jeg elsker at mærke det er godt for hende det jeg gør. Jeg synes også selv det er rart for jeg slapper af ved det. Jeg synes det smager godt og det er sjovt. Faktisk kunne jeg ligge virklig længe sådan og blir næsten helt ked af når hun er færdig, tihi. Nej pjat, det er jo kun godt. Men har ikke hørt nogen af vores veninder gør det så er nysgerrig efter at høre om det virkelig kan passe vi ikke er lesbiske eller noget så? Vi føler os ialt fald ikke sådan. Tak for svar på forhånd.


Svar
Hej! Man kan godt have sex med en anden kvinde som kvinde og nyde det uden at være lesbisk. Lesbisk er noget nogle kvinder føler de er, hvis de både har lyst til sex med andre kvinder, bliver forelsket i andre kvinder og måske gerne vil være kærester med en anden kvinde.

Hvis I ikke føler, I er lesbiske, og det bare er rart at have sex sammen, så er I ikke lesbiske. I kan læse lidt mere på Sexliniens underside om homoseksualitet her, hvis I gerne vil vide lidt mere.

Har du flere spørgsmål, kan du skrive igen - eller du kan ringe eller chatte med en rådgiver på alle hverdage kl. 15-19.
Hilsen Privatsnak, XX7.
Gå tilbage til brevkasse