Stolt bøsse

Af Andet på 12 år

Hej jeg er en stolt bøsse, som snart skal have sex med min dejlige bøsse kæreste. Men vi er begge lidt usikre på hvor langt den skal op, og om der kommer lort på? Tak på forhånd.


Svar
 Hej. Tak for din henvendelse.

Dejligt for dig, at du er bøsse og at du har en dejligt kæreste. Det er noget at være stolt af.
Pikken eller fingrene kan man putte lige så langt op, som man synes er dejligt. Det er vigtigt med god kommunikation, så I sikrer jer, at det er dejligt for der begge to.
Almindeligvis er endetarmen ret ren, hvis altså man ikke har træng til at komme på toilettet. Man kan godt risikere at der kommer lidt lort på fingre eller pikken. Hvis man er meget bekymret for om der kommer lort på under analsex, kan man overveje at douche. Det er en måde at rense endetarmen på. For tiden ligger der en video på DR TV om emnet.
Du kan også læse mere om analsex på vores emneside her.

Du har angivet at du er 12 år. I Danmark er den seksuelle lavalder 15 år.  Det betyder at man skal være 15 år for at have sex. Loven er lavet for at passe på børn. Det vigtige er at både dig og din kæreste har lyst til at have sex. Du kan læse mere om den seksuelle lavalder på vores emneside her.
 
Vi håber at dette var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen eller kontakte os på chat eller telefon på nummeret 70 20 22 81 alle hverdage fra 15.00-19.00.

Med venlig hilsen
PrivatSnak
Gå tilbage til brevkasse