Hvor længe vokser penis?

Af Dreng på 15 år

Hej, jeg er en 15 årig dreng som har tænkt på om min penis stadig kan vokse. Jeg kom i puberteten som 13 årig og der voksede min penis til 14 cm. Nu er jeg jo 15 og den er kun vokset yderligere 0,5 cm. Jeg ville bare vide om den stadig kan nå at vokse? For jeg er jo 15 og forskellige brevkasser snakker forskelligt om hvornår den stopper med at vokse. Nogen siger 16 år, nogen siger 15, nogen siger 21 og nogen siger 17. Det er jo forskelligt fra person til person, men jeg ville bare vide om der var en chance. Jeg er også halv asiat hvilket jo har fået mine ører op for at folk siger at min penis ikke kan blive ligeså stor, men det er jo min far som er dansk. Så i bund og grund ville jeg bare vide om den stadig kunne nå at vokse i stiv tilstand eller om det er stoppet nu. Vh en 15 årig dreng


Svar
Hej. Tak for din henvendelse.

Din penis kan vokse igennem hele puberteten, altså til du er omkring 20 år gammel. Der er mange, der som dig, oplever en vækstspurt og så at væksten stilner lidt af igen. Det er forskelligt hvor længe ens penis bliver ved med at vokse. En penis på 14 cm er helt almindelig. Der er mange fordomme om race og penisstørrelse, men de fleste af dem har ikke hold i virkeligheden.

Så for at svare på dit spørgsmål, kan din penis godt nå at vokse mere. Din penis ender med at være helt fint og som den skal være. Der er mange som har en tanke om, at en penis skal være meget stor for at være god at have sex med, men det er slet ikke tilfældet. Man kan have et godt sexliv uanset penisstørrelse.
Vi håber meget at dette var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen eller kontakte os på chat eller telefon på nummeret 70 20 22 66 alle hverdage mellem 15.00 – 19.00.

Med venlig hilsen

Sexlinjen

XX138
Gå tilbage til brevkasse