Trist på Tik Tok

Af Pige på 12 år

Så på TikTok har jeg lavet en profil hvor jeg poster triste videoer, fordi det hjælper på det. Men nu har min kusine fundet den og liket et af mine post hvor man kan se mit ansigt. Jeg ville bare aldrig have at hun skulle finde den. Det er så pinligt. Hvad skal jeg gøre slette kontoen og benægte at jeg nogensinde har gjordt det eller skrive til hende om det HJÆLP


Svar
Kære dig. 

Hvad der er det rigtige for dig at gøre i forhold til din konto, kan vi desværre ikke svare på herinde fra.

Men det gør os lidt bekymrede, at du går og har det så skidt, at du har brug for at poste det på sociale medier. Måske det kunne være en god idé, at snakke med en voksen du stoler på, om at du går og føler dig trist? Det kan være dine forældre, en lærer eller en vens forældre? Eller en anden voksen du har en god relation til. Hvis du har et godt forhold til din kusine, kunne du også snakke med hende? 

Alle mennesker har perioder i sit liv hvor man kan føle sig trist, og det er vigtigt at få støtte til at håndtere det, hvis man har brug for det. Det kan en voksen hjælpe dig med.
Du fortjener at have det godt. 

Vi håber at du fik svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen. Enten her på brevkassen, eller hos vores telefon og chatrådgivning. Nummeret er: 70 20 22 81. Vi har åbent på alle hverdage fra 15-19.

Bedste hilsner fra Privatsnak, XX136 
Gå tilbage til brevkasse