Hellere end stor tissemand end en lille

Af Dreng på 13 år

Hej, Hjælp jeg en dreng på 13 og har haft været inde på bornetelefonen en del efter jeg bliv 13 i december, Jeg føler at de fleste drenge heller vil ha’ en stor tissemand end lille men jeg føler bare at jeg har en for stor og vil ha’ en lidt mindre diller, min er sådan 9 cm i slap og 14 i stiv, og der er rigtig mange der kigger og ser sådan op til mig på skole og omklædnings rummet jeg vil bare ha’ en lidt mindre dillermand, og måske heller ikke så mange hår, jeg sådan den ældste i klasse jeg er født i 2009 og alle i klasse er født i 2010 ikke fordi jeg føler mig udenfor, jeg har det godt, har hørt der er en del der har et crush på mig ????, også er det selvfølglig lidt svære st gå i skole, med stiv…. Hjælp er det normalt at den er så stor?


Svar
Hej med dig!
- Og mange tak for dit spørgsmål. 

Yes du er almindelig - din tissemand er bare størst, lige nu. De andres tissemænd vokser med tiden. I får forskellig længde og størrelse, men de vokser indtil I er ca. 17 år. 
I puberteten begynder vi at se mere forskellige ud, og det går altså ikke lige hurtigt. Og der er ikke nogen som synes det er sjovt at føle sig som 'den eneste'. Og du tænker meget på det med tissemandstørrelsen, men nogle af de tænker måske over om de har flest bumser, eller er lavest, eller har en stor røv, eller lille røv og så videre, og så videre... 
Du har en stor tissemand, ud af dem du kender, men den er ikke ualmindelig stor. Du føler dig udenfor og det er helt almindeligt. Alle kommer til at prøve at føle sig udenfor i livet. 

Du kan se mere om pubertet og kroppen ved at klikke hér.
 
Vi håber at svaret kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon. 
Vi har åbent alle hverdage fra kl. 15-19.
Hilsen Privatsnak XX109
Gå tilbage til brevkasse