Jeg har bare brug for at sige det til nogen

Af Dreng på 13 år

hej, jeg har lige været sammen med en af mine venner, hvor vi har drukket vodka. Vi blev begge rimelig fulde, og vi begyndte at gøre romantiske ting. Selvom vi gjorde det ikke på en romantisk måde. Vi var begge enige om at vi gjorde det som venner. Jeg har ikke løst til at sige til mine forældre at jeg har tungekysset med nogen, og jeg har virkelig ikke løst til at sige til dem at jeg har drukket. Jeg skriver mest dette her fordi at jeg har brug for at sige det her til nogen. PS jeg er ikke vild med min ven, jeg kyssede.


Svar
Hej med dig

Det er helt okay at eksperimentere med forskellige seksuelle ting, og nogle gange kan det være rart at gøre det sammen med en ven, som man føler sig tryg med – så længe I begge er med på, hvad der skal ske. Man kan også have de gode seksuelle oplevelser med en, som man ikke er specielt vild med. Og det er også helt okay.
Du skriver også, at I har været rimlig fulde. Nogle gange kan alkohol have den effekt, at man ikke helt kan mærke sine grænser og tænke tydeligt over, hvad man har lyst til eller ikke har lyst til. Det er vigtigt, at du/I er opmærksomme på, at I ikke bliver for fulde til at kunne reflektere over, hvad I har lyst til. 

Hvis du synes, at det har været mange nye oplevelser på en gang, og du har lyst til at tale mere om det, kan du altid skrive til os på chat eller ringe. Vi kan kontaktes på 70 20 22 81 alle hverdage mellem 15.00 – 19.00
 
Med venlig hilsen
Privatsnak
 
XX134
Gå tilbage til brevkasse