Nærmer mig min første gang

Af Pige på 15 år

Jeg tænker at jeg måske snart nærmer mig min første gang. Jeg synes der er 1000 ting man kan være i tvivl om og som jeg ikke rigtig ved noget om. Fx sådan en lille ting her. Bliver en dreng selv stiv, altså hvis han fx ser min bare numse. Eller skal jeg hjælpe med at få ham stiv inden vi kan komme igang, altså ved at røre eller måske gnide hans ting? Håber ikke det er alt for dum spurtg?


Svar
Hej! Tak for dit spørgsmål, fedt du skriver ind!

Det lyder rigtig spændende, at du er ved at nærme dig din første gang. Du er bestemt ikke alene i forhold til at være i tvivl om 1000 ting. Det er bestemt ikke dumt spurgt! Men desværre er der nok ikke noget entydigt svar på, hvornår en pik bliver stiv. Det kan både være, som du selv skriver, når han ser din numse eller hvis i f.eks. kysser. Men det kan også være, at du skal røre ved den for at den bliver stiv. Nogle gange kan det også være det er lidt svært for drengen, at få en stiv pik, det er faktisk også helt normalt.

På sexlinien er der en rigtig god emneside, hvor du kan læse en masse om første gang. 

Håber at du kunne bruge svaret.  Du er velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon. Nummeret er 70202281.
Vi har åbent alle hverdage fra kl. 15-19.

Hilsen Privatsnak , xx101
 

 
Gå tilbage til brevkasse