Hvilke måder kan to piger have sex på sammen?

Af Pige på 13 år

Jeg har en god veninde og vi sover nogen gange sammen. Vi er sådan lidt intresseret i sex og sådan. Vi har prøvet og kigge på computeren men der slikker piger altid når de er sammen og det er vi sikker på vi ikke må for vores forældre. Vi har så prøvet lissom at lege dreng-pige og ligge oven på hinanden. Det er også hygligt men det er lidt svært og det svier lidt i sprækken bagefter. Er der andre måder piger kan være sammen på?


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål.

Dejligt at I er interesserede og nysgerrige i sex. 
Der er bestemt flere måder for to kvinder at have sex på udover den I beskriver. Ligesom med sex mellem kvinder og mænd handler sex om at stimulere hinanden seksuelt. Det kan man gøre på mange måder. Den eneste forskel på sex mellem to kvinder/personer med en skede og sex mellem en kvinde og en mand er egentlig bare, at der ikke er en penis involveret.

For at stimulere hinanden kan man have håndsex, hvor man rør ved hinandens fisser og måske i særdeleshed kæler for kønslæberne og klitoris. Man kan gnide sig mod hinanden i en stilling, hvor man mærker nydelse. Man kan også have oralsex, som også føles dejlig for mange. Generelt kan dét at udforske og finde nye måder at have sex på, være en sjov leg at eksperimentere med stillinger, som føles rare, og hvor man begge opnår en form for nydelse. 
Derudover kan I også bruge sexlegetøj - det kan man uanset hvilken person, man har sex med. Det kan være vibratorer, dildoer eller andre former for sexlegetøj. 

Til sidst er det et godt tip at udvide begrebet om sex lidt, så det ikke kun behøver at handle om fissen. Vi har mange erogene zoner på vores kroppe, som man kan røre ved, pirre og lege med. Det kan for eksempel være bryster, brystvorter, inderlår, balder, hals, nakke, ører, lysk osv. Måske kunne det være fedt, at begynde med at udforske dine partneres og din egen krop lidt, og finde ud af, hvilke steder der er særligt følsomme, og hvordan det føles godt at blive rørt der?

Du kan desuden også læse mere om sex mellem piger og personer med en skede her

Vi håber at du har fået svar på dit spørgsmål. Ellers er du altid velkommen til at skrive/ringe herind igen en anden dag på chat, brevkasse eller telefon: 70 20 22 81.

Hilsen privatsnak 
xx133
 
Gå tilbage til brevkasse