Jeg når til højdepunktet, men der er noget som holder mig tilbage

Af Pige på 14 år

Jeg har nu nogen gange prøvet at få finger af en dreng. Jeg har altid sørget for at vi var alene hjemme så jeg var helt uforstyrret og kunne give los hvis det var og det er altid begyndt virkelig godt. Det har været romantisk og vi har kysset og jeg har siddet med bukser og underbukser nede om lårene. Det har været virkelig dejligt men det netop som jeg skal til at nå højdepunktet og er klar til og lade det hele explodere så er der lissom noget der holder mig tilbage. Jeg kan ikke give slip på mig selv og det hele løber lissom ud og det ender med at jeg er lidt ked og må trække bukserne op igen. Altså en skuffelse. Kan jeg gøre noget for at nå det sidste stykke? Det går mig virklig på!


Svar
Hej med dig

Du skriver, at du næsten får en orgasme og alligevel ikke helt. Orgasme er den rare følelse man mærker, når ”det hele eksploderer”.

For nogle piger er det lettere end andre at få orgasme. Det kan kræve både øvelse og et godt kendskab til sin egen krop. Det kan være en god ide, hvis du øver dig med dig selv, så du bedre kan guide din partner i, hvad han skal gøre for at give dig en god oplevelse. Prøv at undersøge, hvad der føles godt og lær din krop bedre at kende.

De fleste kvinder får en orgasme ved at blive rørt på klitoris. Klitoris sidder øverst oppe, hvor de indre kønslæber mødes. Man kan se klitorishoved som en lille ”tap”. For de fleste er det rart at røre ved klitorishovedet og røre ved den med fingre. Mange oplever, at berøring og stimulering af klitoris, er den nemmeste måde at opnå orgasme. Både når man onanerer eller er sammen med partner. Du kan læse mere om klitorisorgasme her på Sexlinien.dk.

Nogle gange kan man have for meget fokus på at få en orgasme, og det kan i sig selv forhindre orgasmen. Det kan være, at du lægger pres på dig selv eller er bange for at "det heller ikke lykkes den her gang". Prøv at nyde berøring i stedet, og orgasmen skal nok komme på et tidspunkt. 

Vi håber det var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen eller kontakte os på chat eller telefon på nummeret 70 20 22 81, alle hverdage mellem 15.00-19.00.

Med venlig hilsen
Privatsnak
 
XX134
Gå tilbage til brevkasse