Slap penis med kondom

Af Dreng på 16 år

Hej. Hvad skal man gøre hvis ens penis bliver slap efter kondomet kommer på? Selvom man har lyst og det hele.


Svar
Hej, tak for dit spørgsmål!

Der kan være mange grunde til, at det kan være svært at opretholde en erektion.

Det kan være, at der er forbundet nogle bestemte forventninger til, hvad der skal ske når kondomet kommer på. Oftest skyldes det nervøsitet og bekymringer om ikke at gøre det ”godt nok”, når mænd ikke kan holde rejsningen. Bare fordi kondomet kommer på, så behøver det ikke at betyde, at man derfra skal have penis-i-skede sex. Det er ok at tage kondomet af (eller beholde det på) og lave andre ting i stedet. I kan kysse, kramme, have oralsex, have fingersex og meget andet.

Rigtig mange skriver ind til os med præstationsangst. Det kan hænge sammen med ens forventninger, til hvad ens partner forventer af én. Derfor kan det nogle gange hjælpe at tale med partneren om, hvad du føler og er bekymret for. Måske finder du ud af, at det slet ikke er nødvendigt at være bekymret, fordi din partner slet ikke har de forventninger, som du tror?

Hvis den manglende opretholdelse af erektion har noget med selve kondomet at gøre, kunne det måske være en idé at udforske forskellige typer kondomer, mens du er alene. Finde en type og størrelse kondom, du kan lide. Og blive komfortabel med oplevelsen af at tage et kondom på og opretholde en erektion.

Såfremt du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på chat eller telefon 70 20 22 66. Vi har åbent alle hverdage mellem 15 og 19. 

Bedste hilsner Sexlinien
XX17
Gå tilbage til brevkasse