Jeg er i tvivl, om hvad hun mener

Af Dreng på 16 år

få et par dage siden skrev jeg til en pige jeg er vild med at jeg var forelsket i hende, det hun skrev tilbage var at hun ikke vidste hvordan man er kærester. jeg tvivl om hvad hun mener med det. er et ja vi skal være kærester eller er det et nej


Svar
Hej med dig

Vi kan godt forstå, at du er i tvivl, om hvad hendes svar betyder. Det kan vi også blive i tvivl om!
Det kan være mega svært at vide om den person man er forelsket i, også er forelsket i en. Og det er jo også helt vildt frustrerende. Det er svært at gætte sig frem til, hvad hun helt præcis mener. Det kan være, at hun faktisk er i tvivl, om hvad det betyder at være kærester og har brug for at tale med dig om, hvordan man er kærester. Det kan også godt være, at hun har det svært ved at sige, at hun ikke har lyst til at være kærester. Og vi kan ikke vide, om hendes svar hentyder til den første eller anden mulighed.  
Du kan evt. prøve at skrive til hende, at du er i tvivl, om hvad hun mener med det svar, og at du gerne vil have hendes ærlige svar. 
 
Jeg håber, at det var svar på dine spørgsmål! Ellers er du altid velkommen til at skrive ind på chatten eller ringe på tlf. 70 20 22 81 i hverdage mellem kl. 15.00-19.00.

Med venlig hilsen
Privatsnak, xx134 
 
Gå tilbage til brevkasse