Onani med pude

Af Pige på 14 år

Når jeg onanerer lægger jeg næsten altid hen over en pude, altså uden bukser på. Og så klemmer jeg den eller presser mig ned eller humper den altså lissom jeg "knepper" den, indtil jeg kommer. Men nu er jeg kommet til og tænke på når jeg engang skal ha sex med en dreng. På film der ligger han næsten altid ovenpå pigen og knepper hende. Jeg har prøvet at ligge på ryggen og så ha puden mellem benene men det kan jeg ikke komme ved. Så nu er jeg blevet nervøs for om jeg kan komme når en dreng engang ligger ovenpå mig og knepper mig. Hvad skal jeg gøre? Ved ikk om i forstår mit spørgsmål?


Svar
Hej med dig, og tak fordi du lige netop valgte at skrive til os! 

Vi forstår sagtens dit spørgsmål, og hvis du ikke allerede vidste det, så kan vi vist godt afsløre lige her og nu: Onani med en pude er meget normalt, og meget udbredt - især hos piger. Puden stimulerer nemlig klitoris. På samme måde vil rigtig mange piger opleve, at når de begynder at dyrke sex - så er det som regel ikke det der kommer ind i skeden der giver en orgasme, men i stedet stimulering af klitoris. Dette kan ske ved brug af fingrerne, eller måske tungen. Men faktisk også ved at man kan gnide sig op af hinanden, og på den måde komme. Hvis det for dig er nemmest at få en orgasme når du ligger oven på puden, så kan du faktisk også ligge oven på fyren når I har sex, og på den måde gnide din underkrop op ad hans imens I har sex. 

Det er faktisk rigtig godt, at du har prøvet at onanere, og prøve at få en orgasme - dette vil nemlig give dig et bedre udgangspunkt i også at kunne få en orgasme sammen med en fremtidig sexpartner. Og selvom at det er den eneste måde som du lige nu kan komme på, så kan det altså sagtens ændrer sig i løbet af dit liv, når du lærer din krop og dine lyster endnu bedre at kende. 
Det er helt normalt at du er nervøs i forhold til at skulle have sex for første gang, men husk at sex er noget man har sammen, og ikke en præstation. Når du en dag skal have sex, så kan I sammen udforske hinandens kroppe, og finde ud af hvad I godt kan lide. Vi ønsker dig alt held og lykke med onanien og dit fremtidige sexliv.

Har du andre spørgsmål, eller føler du der manglede noget i svaret? Så skriv meget gerne til os igen! Du kan også kontakte os via vores telefon og chatlinje. Vi har åbent på alle hverdage mellem 15 og 19. Vores telefonnummer er 70 20 22 81

Bedste hilsner Privatsnak
xx132
Gå tilbage til brevkasse