Ferie uden kæresten

Af Pige på 15 år

Hej Privatsnak. Jeg er en pige på 15år. Om ca 3 uger skal jeg på ferie i 2 uger. Min kæreste tager på ferie en uge efter os også i 2 uger. Vi har været sammen i 5måneder, så vores forhold er forholdsvis nyt. Vi er sammen næsten 70% af ugen normalt. Mit problem er, at jeg er rigtig god til at tage sorgerne på forskud. Jeg synes 3 uger uden ham virker som en evighed når jeg er vant til at se ham hver dag. Jeg har været rigitg ked af det og taget sorgerne meget på forskud. Jeg prøver at lægge mange planer for at glemme det. Men jeg er red for dagen når jeg skal rejse. Jeg er bange for at jeg får en dårlig ferie fordi jeg hele tiden kommer til at tænke på ham. Det hårdt både at være glad og ked af det over man skal afsted. Har i nogen ide til hvad kan få tiden til at føltes hurtigere når jeg er afsted? -pige 15år


Svar
Hej, tak for din henvendelse.
 
Du skal have ros for, at du tager dine følelser alvorligt og søger rådgivning. Det fylder meget for dig og det er helt almindeligt at savne sin kæreste rigtig meget, ved udsigten til ikke at kunne se ham længe. At du er bange for at savne din kæreste, er et udtryk for at han betyder meget for dig.

Et godt råd kan være at bruge energien på at fokusere på det spændende ved din rejse, i stedet for at tænke meget på, at du ikke må savne din kæreste. Du beskriver, at du både er glad og ked af det ved at skulle afsted på ferie. Det er derfor ærgerligt, hvis ferien bare bliver noget som skal overstås. Vores råd er, at du lader dig opsluge af ferien og alle de oplevelser den byder på, for at få glæden til at fylde mere end savnet. Det kan selvfølgelig godt være svært, og derfor vil vi anbefale dig at tale med nogen om det. Dit savn til din kæreste er almindeligt og må gerne fylde og få plads i samtaler med familie og venner.  

Selvom at adskillelsen fra din kæreste er svær, er der også noget godt i at kunne være væk fra hinanden. Det kan være at denne sommerferie faktisk bringer jer tættere sammen, fordi I får mulighed for at savne hinanden.
 
Vi håber at dette svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen eller kontakte os på chat eller telefon alle hverdage fra 15.00-19.00 på nummeret 70 20 22 81.
 
Med venlig hilsen
Privatsnak
 
XX138
 
 
Gå tilbage til brevkasse