Er det farligt at få sædvæske i øjet?

Af Pige på 13 år

Jeg har givet mit første hj og det gik både godt og skidt. Godt fordi det lykkes og skidt fordi han kom megahurtigt og meget hurtiger end jeg troede og sprøjtede så også højere end jeg troede. Så jeg fik noget af det her sæd-noget i øjet og det sved noget. Men det holdte op efter et stykke tid. Men vil bare spørge om det er farligt at få i øjet?


Svar
Hej med dig

Tak for dit spørgsmål. Det er ikke farligt at få sæd i øjet. Sædvæske indeholder sæd og sekreter som består bl.a. af fedt, kalk og cellerester. Så der er intet i den væske som er farligt at få øjet.

Drenge i en ung alder kan nogle gange få en orgasme meget hurtigt. Vi kan godt forstå, at du blev overrasket over, at han fik en orgasme så hurtigt, men det er normalt, at drenge, som ikke har meget seksuel erfaring med en anden, får udløsning hurtigere end, hvad man regner med.

Vi håber du fik svar på dit spørgsmål, og ellers er du meget velkommen til at skrive igen. Du kan også altid ringe eller chatte med en rådgiver på alle hverdage mellem kl. 15 og 19. Vores telefonnummer er 70 20 22 81

Bedste hilsner Privatsnak
xx134
  
Gå tilbage til brevkasse