Mine underbukser er helt våde

Af Pige på 30 år

Hej sagen er den jeg er 30 år en pige .. her om sommeren er mine underbukser helt våde /fugtige .. når det er så varmt.. men har svært ved at finde ud af om det er urin eller hvad det er .. får også meget medicin som kan give inkontinens .. og syntes det er pinligt mht lægen .. men har i et råd hvis det er sved ?


Svar
Hej med dig

Det er svært for at finde den præcise årsag til, hvorfor dine underbusker er helt våde. Vi kan kun gætte os frem til, at det kan være udflåd, tis, sved eller en blanding.
I perioder kan man få øget udflåd. Tit har udflåddet en mælkeagtig farve og kan ændre konsistens. Får du meget mere udflåd end normalt, skal du kontakte din læge.
Det kan også være tis. Tit kan du lugte, om det er tis i underbukserne. Og når du tager noget medicin som kan give inkontinens, giver det god mening, at det skulle være tis. Hvis du føler, at det er tis, skal du kontakte din læge for at få hjælp. Husk at din læge er vant til at tale om sådan nogle ting. Det kan selvfølgelig også være sved du har i underbukserne. Der vil du ofte kunne mærke, om der også er andre områder omkring dine kønsdele som er våde. Er det sved, kan bomuld bukser og underbukser eller andet ånbart tøj afhjælpe problemet. 

Vi håber du fik svar på dit spørgsmål, og ellers er du meget velkommen til at skrive igen. Du kan også altid ringe eller chatte med en rådgiver på alle hverdage mellem kl. 15 og 19. Vores telefonnummer er 70 20 22 81

Bedste hilsner Privatsnak
xx134
Gå tilbage til brevkasse