Sexsygdomme ved at give blowjob?

Af Andet på 30 år

Hej jeg har en fantasi om at prøve at give blowjob.men hvor stor er chancen for at få en sygdom vis man gør det uden kondom.og at man ikke sluger


Svar
Hej,

Spændende, at du har lyst til at give dig i kast med blowjobbet! De fleste sexsygdomme smitter gennem slimhindekontakt, og da der både er slimhinder i mund, hals og ved kønsorganer og anus, da findes der er en risiko for at blive smittet, hvis man giver et blowjob til en person, der er smittet med en sexsygdom. Nogle sexsygdomme forårsages af en bakterie, andre af virus. De mest almindelige sexsygdomme, der overføres ved oralsex er herpes, gonore, klamydia og hpv. Risikoen for smitte mindskes ved brug af kondom, men det gør ingen forskel om, man sluger eller ej - hvis man har været i kontakt med penis (og dermed slimhinder_) uden kondom. Du kan eventuelt læse mere her, der er meget god viden at hente. 

Vi håber, at du fik svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os på chat eller telefon 70202266. Vi har åbent alle hverdage mellem klokken 15 og klokken 19. 

Mange hilsner, 
Sexlinien, xx125
Gå tilbage til brevkasse