Hvordan kan det være, at klitter er så forskellige?

Af Pige på 14 år

Jeg har været meget sammen med en veninde her i ferien, fordi vi har haft så meget tid. Så vi er kommet tættere på hinanden og har så også onaneret samtidig nogen få gange så vi kunne se på hinanden imens. Der er så en ting, der har undret mig. Min veninde gnider meget hårdt direkte på selve klitten. Det gør jeg slet ikke, for min klit er alt for følsom til det, så jeg gnubber bare forsigtigt udenom. Men altså vi kommer jo begge to. Hvordan kan det være at klitter er så forskellige og det er så forskelligt med følsomheden?


Svar
Hej med dig!
Tak fordi du skriver ind. 

Det lyder dejligt, at du og din veninde har fået en tættere relation her i sommeren, hvor I har onaneret sammen.

I forhold til at onanere så er det helt rigtigt, som du skriver, at alles klitorios er forskellige. Nogle er større eller mindre, nogle sidder længere trukket tilbage, nogle er mere eller mindre følsomme. Der kan være forskellige grunde til at følsomheden varierer, og det kan også ændre sig over tid. Heldigvis er det hele normalt. Det vigtigste er, at man gør, hvad man synes føles rart, hvilket det lyder som om I begge er gode til.

Du kan læse mere om klitoris ved at søge på 'klitoris' på vores hjemmeside sexlinien.dk. Hvis du har flere spørgsmål er du også altid velkommen til at ringe eller chatte med os på hverdage mellem kl. 15-19. Telefonnummeret er 70202266.

Mvh Sexlinien, XX11
Gå tilbage til brevkasse