Synes ikke jeg er snæver

Af Pige på 15 år

Jeg synes bestemt ikke selv jeg er snæver. Når jeg er med mig selv kan jeg sagtens få en skoleagurk op eller en hårbørste eller gulerod, hvad der nu lige er. Men når jeg er med en dreng er det som om jeg spænder for meget og det er virkelig svært at få pikken ind, pludslig er det som om der er meget mindre plads så vi må ase og mase og skubbe. Jeg synes ellers selv jeg arbejder meget med skeden lige inden for at få den våd og åben men alligevel er det som om jeg blokerer dernede. Så det er altså hårdt arbejde at blive taget! Det skal lige siges jeg har ikke nogen decideret kærste for det vil jeg ikke ha på nuværende tidspunkt men jeg har en række gode venner som jeg giver lov. De er alle sammen meget søde ved mig. Kan jeg gøre noget for ikke at blokere så meget?


Svar
Hej med dig!
- Og mange tak for dit spørgsmål. 

Ja, det som virker for dig, når du onanerer selv, det kan du prøve at få med ind i det sex du har med en anden. Måske onanere på samme måde inden I prøver med pikken, f.eks. med en dildo-lignende genstand som du beskriver. Måske har det noget at gøre med det humør du er i, når du er alene - afslappet, rolig, tændt, legesyg? Du ved bedst selv, hvordan det føles. Prøv om du kan fortælle fyren om, hvordan du tænder dig selv alene, og se hvordan han kan bruge det som guideline til at give dig et lækkert forspil. 
Og jo mere du prøver, jo mere erfaring får du med, hvad der virker for dig, og hvad der gør det sværere. Det må godt tage tid at vænne sig til følelsen af et andet menneskes pik og krop. Det er jo en større oplevelse en en skoleagurk. Det skal din krop og dit hovede måske lige have tid og tålmodig til at sanse og vænne sig til. 
 
Vi håber at svaret kan hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte vores rådgivning på chat eller telefon. 
Vi har åbent alle hverdage fra kl. 15-19.
Hilsen Privatsnak XX109
Gå tilbage til brevkasse