Hvad er gørelsen?

Af Dreng på 15 år

Hej. Jeg har altid hørt udtrykket “det ikke størrelsen, det er gørrelsen” men hvad er gørrelsen. Hvordan gør man? Hvordan dyrker man sex? Jeg vil jo gerne gøre det godt første gang :)


Svar
Hej med dig, og tusinde mange tak for dit spørgsmål!

Se, det er et meget brugt udtryk, og også noget de fleste vil sige er sandt! Men hvad gør så at "gørelsen" er sand? Ja, se det er et lidt mere komplekst spørgsmål. Det der hentydes til, er højst sandsynligt at sex ikke handler om en stor penis, der skal mases ind i skeden, og at det ikke er den store penis der gør om sex er nydelsesfuldt. Derimod kan gørelsen hentyde til, at man gør sig umage for at tilfredsstille sin partner, at man lytter og er til stede i akten. Dette er ikke altid nemt, især ikke hvis man lige er begyndt at dyrke sex, eller har fået en helt ny partner. Hos Privatsnak, ser vi ikke sex som en skill eller egenskab, man kan være god til. Vi ser i stedet sex som en kommunikationsform mellem to (eller i nogle tilfælde flere mennesker), som kan tage tid at opbygge, da det simpelthen kan tage tid at lære sin egen og den andens krop at kende. Vi anbefaler altid at man taler med sin partner om, hvad der føles godt, hvad man godt kunne tænke sig at prøve, og hvad man bestemt ikke kunne tænke sig at prøve. Det er helt normalt, at det kan tage noget tid, før man føler at sex er godt, og det er heller ikke jordens undergang, hvis sex ikke føles som et festfyrværkeri hver gang. 

Vi håber at du fik svar på dit spørgsmål, og hvis ikker er du meget velkommen til at skrive igen. Du kan også kontakte vores chat eller rådgivningslinje på alle hverdage mellem kl. 15 og 19. Telefonnummer: 70 20 22 81

Bedste hilsner Privatsnak
xx132
Gå tilbage til brevkasse