Kan det gå ud over snæverheden at få to fingre?

Af Pige på 15 år

Jeg har fået mig en kæreste og er jo så begyndt at få finger. I weekenden modtog jeg for første gang to fingre. Det gik godt og jeg er ret stolt. Men jeg er kommen til og tænke på at man af og til læser at en pige helst skal være snæver for det er bedst for drengen. Kan det gå ud over snæverheden hvis man for tit har fået to fingre? Altså kan hullet udvide sig? Jeg tænker på når jeg engang skal ha rigtig sex? Der vil jeg jo godt være snæver. Håber i forstår mit spørgsmål.


Svar
Hej og tak for dit spørgsmål.

Hvor er det dejligt, at du har fået en kæreste og at det går godt med at få finger!

Det er ikke et problem at få to fingre op i skeden tit og det vil ikke føre til, at hullet udvider sig mere end, hvad godt er. Det er rigtigt, at man af og til hører om, at piger/kvinder helst skal være stramme eller snævre i skeden, for at en dreng/mand får mest nydelse. Men det er vigtigt for os at understrege at man kan have god og dejlig sex med alle skeder, og at det er meget, meget sjældent, at en skede kan siges at være 'for slap'. Nogle kan opleve, at skeden føles lidt løsere end de ønsker, efter de har født et barn gennem skeden - men altså ikke af at have haft to fingre eller en pik oppe. Som sagt er det er ikke et problem at få to fingre op i skeden tit. Husk på at mange pikke er lige så brede eller bredere end to fingre, så skeden vil ikke blive 'for åben' til en pik af, at der kommer to fingre op.

Det kan det faktisk være en god ting, hvis du prøver at få to fingre op. Det kan gøre, at du bliver mere vant til følelsen af at have noget som fylder lidt oppe i skeden. Det er nemlig et mere almindeligt problem de første gange, man skal have penetrationssex (sex hvor en pik kommer ind i en skede), at skeden føles for snæver, end at den føles for 'slap'. Skulle din skede føles for snæver første gang, du skal have sex, er det vigtigt, at du ved, at der ikke er noget galt med den eller dig. Det handler næsten altid om at forberede sig ordenligt ved sørge for, at begge parter føler sig trygge og tændte. Hvis man har det godt, slapper af og har lyst til at have sex, vil skeden som regel tilpasse sig lige som den skal til situationen. Skeden er et smidigt organ, som kan udvide sig og blive mindre alt efter behov. Når man er tændt, tryg og har lyst til sex, vil de fleste blive våde og slappe af i skeden, så en pik, finger eller eventuelt sexlegetøj let kan komme op. Det er godt at skeden også kan blive større, for hvis den altid var helt snæver, ville penetrationssex ikke være spor behageligt.

Du skal altså ikke være bekymret for, om du er snæver nok. Det vigtigste er, at du og din kæreste begge to slapper af, føler jer trygge og tænder på situationen og hinandnen. Det er helt almindeligt, at være i tvivl om forskellige ting ved sin krop - især hvis man skal til at have sex med et andet menneske for første gang. Men hvis to mennesker er glade for hinanden og tænder på hinanden og har lyst til at have sex, er det meget sjældent, at deres kønsorganer udgør et problem overhovedet.

Vi håber det var svar på dit spørgsmål. Hvis du har lyst til at stille flere spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på chat eller ringe på 70 20 22 81 alle hverdage mellem 15 og 19.

Med venlig hilsen,
Privatsnak, xx140
Gå tilbage til brevkasse