Jeg føler mig tiltrukket af person i parallelklassen

Af Pige på 17 år

Hej, Jeg henvender mig til jer med et spørgsmål om en situation, jeg er i, og jeg ville sætte pris på jeres tanker eller råd om emnet. For nylig har jeg haft nogle interaktioner med en person, og vi går i parallelklasse. Vi har haft øjenkontakt og positive samtaler. Jeg føler mig tiltrukket af personen og er interesseret i at lære personen bedre at kende. Jeg har nogle spørgsmål om, hvordan jeg bedst kan håndtere situationen. Jeg ønsker at tage det i mit eget tempo og være respektfuld over for personens følelser og grænser. Jeg har overvejet at starte samtaler om fælles interesser og finde muligheder for at interagere mere med ham/hende. Jeg er dog lidt usikker på, hvornår det ville være det rigtige tidspunkt at tage næste skridt. Jeg har også tænkt på at introducere et kælenavn, men jeg er ikke sikker på, hvordan og hvornår det ville være passende. Hvis I har nogle tanker, råd eller erfaringer, som I gerne vil dele med mig, vil jeg virkelig sætte pris på det. Jeg er åben for at høre forskellige perspektiver og ønsker at handle på en respektfuld måde. Tak fordi I tog jer tid til at læse min besked. Jeg håber, I har en fantastisk dag, og jeg ser frem til at høre fra jer, hvis I har tid og lyst til at dele jeres tanker.


Svar
Hej med dig,

Tak for dit spørgsmål. Det lyder rigtig dejligt, at du er tiltrukket af en person i din parallelklasse og at I har haft øjenkontakt og gode samtaler. Det lyder også som om, at du har gjort dig en masse rigtig fine tanker om situationen. Du skriver, at du har overvejet, at starte en samtale om fælles interesser med ham/hende. Det kunne være en rigtig god måde, at lære hinanden endnu bedre at kende på. Hvis du prøver, at tale mere sammen i skolen, kan du måske fornemme, om personen også virker til, at synes det er dejligt, at tale med dig. Så kan du jo spørge, om I skal lave noget hyggeligt sammen en dag efter skole, og se hvad han/hun siger?
Hvis I begynder at snakke mere sammen og du gerne vil kalde personen for et kælenavn, kunne det måske være godt, at spørge ham/hende, om du må?

Hvis du har brug for at tale mere om situationen er du velkommen til at ringe herind på 70 20 22 66 eller chatte på hverdage mellem 15-19. 

Hilsen Sexlinien,
XX11
Gå tilbage til brevkasse