Nydelse på brystvorterne

Af Dreng på 14 år

Bare nysgerrig. Kender en supersød pige og har været så heldig jeg har fået lov at give hende finger nogen gange. Hver gang tager hun sig selv på brysterne mens hun får finger. Det undre mig lidt for hun er ikke udviklet endnu og har slet ingen bryster, altså som i slet ikke, kun brystvorter! Så hvorfor så? Undskyld hvis det er dumt spurgt.


Svar
Hej. Tak for din henvendelse.

Det er rigtigt godt at være nysgerrig på kroppen og nydelse og dit spørgsmål er slet ikke dumt. Brystvorten er et sted med meget følsomhed og kan derfor være et rigtig dejligt sted at røre i forbindelse med sex. Selvom brystet ikke er udviklet endnu er brystvorten og området omkring allerede et følsomt og intimt område.

Der er ikke mere nydelse i store bryster end i små, men man kan opleve at følsomheden øges igennem puberteten. Mange drenge og mænd nyder også berøring på deres brystvorter, selvom der aldrig kommer et bryst under den. Du kan selv prøve at røre ved din brystvorte for at se, om det også kunne være dejligt for dig.

På vores emneside kan du læse mere om brystvorten.

Vi håber at dette var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen eller kontakte os på chat eller telefon på nummeret 70 20 22 66 alle hverdage fra 15.00-19.00.

Med venlig hilsen
Sexlinien

XX138
Gå tilbage til brevkasse