Oralsex med kønshår

Af Pige på 13 år

Kan godt være det er et lidt dumt spørsmål. Jeg har fået en ret ny veninde, vi går ikk i skole sammen. Vi ser sådan lidt forskellig ud. I min klasse der shaver pigerne forneden for det gør de piger der lissom er lidt ledere i klassen. Så det gør jeg også. Min veninde lar så sit gro istedetfor, så der lissom er en busk. Hvis vi fx tar oral, er det så en forskellig oplevelse så? Altså om man har hår eller ej? Bare noget jeg har tænkt på. altså hvis det skulle være. Håber i gider svare selvom det måske er lidt dumt spurt.


Svar
Hej. Tak for din henvendelse.

Dit spørgsmål er på ingen måde dumt. Mange unge har tanker om sex. Forskellige kroppe kan få tankerne hen på det praktiske element af sex: hår i munden? Når man har oralsex med en som har kønsbehåring, kan man nogle gange opleve at få et hår i munden. Så tager man det bare ud. Ellers er der ingen forskel på at have oralsex med eller uden kønsbehåring. På en kvinde slikker man ofte på klitoris. Klitoris sidder lige under håret. Der vokser ikke hår på selve klitoris. På den måde, er det lidt ligesom at kysse en med overskæg. Man kan mærke håret, men håret er ikke der, hvor man kysser og slikker.

Sex er bedst, når man føler sig godt tilpas. Alle mennesker har kønsbehåring og vi bestemmer alle selv, hvad vi vil gøre med det. Hvis man kan lide at have kønsbehåring, er det dejligt at have, mens man har sex, fordi man føler sig tilpas.

Vi håber at dette er svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive igen eller kontakte os på chat eller telefon på nummeret 70 20 22 81 alle hverdage fra 15.00-19.00.

Med venlig hilsen
Privatsnak
 
XX138
Gå tilbage til brevkasse