Skammer mig over mine tanker

Af Dreng på 25 år

Hej Jeg har en veninde som er super skøn og holder meget af hende men problemet er at jeg nogen gange kommer til at spekulere over hvordan hun og hendes kæreste har sex altså hvilke positioner de bruger eller om hun stønner og synes det er vildt ubehageligt skammer mig meget over det og får ondt i maven over det for jeg synes selv det klamt men tankerene komme lige plusligt og uden varsel håber i kan hjælpe mig


Svar
Hej med dig, tak for dit spørgsmål!

Det kan føles så ubehageligt og klaustrofobisk, at gå og skamme sig sådan over sine tanker. Især hvis de er tilbagevendende og kommer lige pludseligt. Desværre kan vi ikke altid styre de tanker vi får, ligesom du selv skriver. Og nogle gange, kan den skamfulde fornemmelse omkring visse tanker forstærke omfanget af dem. Men heldigvis kan ingen læse tanker! Og dine tanker og fantasier er din private sag, og går ikke ud over nogen. 

Det kan nogle gange hjælpe, at spørge sig selv lidt nysgerrigt og kærligt om, hvorfor man har de tanker man har. Hvorfor går du og spekulerer og tænker over hvordan din veninde og hendes kæreste har sex? Er det fordi du er nysgerrig? Er det fordi du føler dig lidt misundelig? Er det fordi du måske er lidt interesseret i hende? Det kan være at det giver lidt klarhed og at du kan være lidt omsorgsfuld over for dig selv i det. 

Vi håber dette var svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os igen på chat eller telefon alle hverdage fra 15.00-19.00 på nummeret 70 20 22 66.

Med venlig hilsen
Privatsnak

XX17
Gå tilbage til brevkasse