Hvad er størrelsen på en pik, når man er 13-15 år?

Ligesom kroppe og ansigter, varierer størrelsen og udseendet på pikke også meget. Der er forskel på farven, tykkelsen, formen, længden, behåringen, krumningen osv.

For mange vil det være sådan, at hvis man har en stor pik i slap tilstand, så vil den vokse mindre, når den bliver stiv. En lille slap pik vil derimod vokse forholdsmæssigt mere end en stor. Ofte er længden på en slap pik ikke så vigtig, fordi størrelsesforskellen udjævner sig, når pikken bliver stiv. En pik vokser et sted mellem 0 og 15 centimeter i længden, fra den er slap, til den bliver stiv.

 

Udvokset pik som 17-20-årig

Eftersom en pik vokser gennem hele puberteten, kan man ikke sige noget om, hvor stor en pik er, når man er 13-15 år. Nogle har næsten udvoksede pikke, når de er 15 år, andre vil nå at vokse meget, inden puberteten slutter. Generelt siger man, at pikken hos de fleste er udvokset, når man er 17-20 år gammel.

 

Størrelse og gørelse?

Pikkens størrelse har sjældent betydning for, om man kan have god sex. Der findes mange forskellige måder at have sex på, og man kan ofte finde en eller flere former for sex, der er god for både én selv og den eller dem, man har sex med.

Det er en myte, at mænd med en stor pik er bedre til at dyrke sex. En stor eller bred pik øger risikoen for, at det kan gøre ondt på partneren ved oralsex, samleje i skeden eller endetarmen.

Mange drenge ender med at have en pik, der er et sted mellem 10-20 centimeter lang, når de er færdige med at vokse.

Hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål ved at læse artiklen, kan du stille spørgsmål på chatten, på telefonen eller i brevkassen.